Beauty

Trucul folosit de Bella Hadid în zilele în care nu îi stă bine părul

nicoleta.ispasescu
October 9, 2018 15:51 PM

Termenul de bad hair day îți este cunoscut și îți dă, cu siguranță, mari bătăi de cap.

Pe aceeasi tema

Bella Hadid a împlinit 22 de ani! The Weekend a distribuit fotografii intime cu ei

În caz că aveați altă părere, Bella Hadid este un om obișnuit și, la fel ca noi toți și ea trece prin astfel de momente câteodată.

Sunteți curioși să aflați care este trucul folosit de Bella în zilele în care nu îi stă bine părul?

Dacă în majoritatea cazurilor, fotomodelul apelează la hairstilistului Jen Atkin, atunci când nu are acces la ajutorul ei, are un truc pentru a trece peste acele bad hair days.

Trucul folosit de Bella Hadid în zilele în care nu îi stă bine părul

Recent, Bella Hadid a postat un selfie din lift. Până acum nimic obișnuit. Ce ne-a atras atenția, însă, a fost descrierea imaginii. Fotomodelul a etichetat-o pe Jen Atkins, hairstilista care se ocupă cel mai des de părul ei, pe care o întreba „Ești acolo??… S.O.S”.

 

View this post on Instagram

 

📲 @jenatkinhair You there??… Sos

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Dacă Bella nu ar fi atras atenția asupra faptului că în acea zi părul ei este imposibil de îmblânzit, fanii nu ar fi observat nicio clipă că ceva ar fi fost în neregulă cu coafura ei.

Asta pentru că Bella a folosit clasicul truc pentru a trece cu bine peste astfel de momente, pe care foarte multe dintre noi îl știm și îl practicăm deja.

Topmodelul și-a prins părul într-o coadă de cal și a lăsat bretonul liber, probabil pentru că era prea scurt să îl prindă.

Mai mult decât atât, pentru a ascunde și mai mult faptul că nu-i stă bine părul, Bella a optat pentru o pereche de ochelari de soare și o pereche de cercei creol supradimensionați, reușind astfel să aibă un look final reușit.