Shop the look - Andreea Raicu

irina.letitia
April 12, 2018
April 12, 2018

Andreea Raicu este adepta unui stil vestimentar clasic, feminin discret, mizând mai mereu pe forme ce respectă aceste coordonate. Tinuta pe care a ales să o poarte de această dată face parte din același registru, elegant, cuminte, cu care vedete ne-a obișnuit.

Un look compus din două culori, o unitate vizuală creată de rochia midi ce urmează fidel linia corpului, într-o culoare puternică și care este pusă în evidență de pantofii stiletto negri. Un model clasic reinterpretat, datorită volanului din zona gleznei, ce oferă un aer interesant întregului look, altfel poate prea monoton.

Vorbim despre o ținută perfectă pentru un cocktail, dar și despre piese care luate separat, se pot încadra în cu totul alte scenarii – o ținută office, un party.

Dacă îți place ținuta Andreei, noi îți arătăm de unde poți achiziționa piesele pe care ea le poartă! Am găsit și modele similare, ce pot construi un look în aceeși idee! Alege-ți tu preferatele cu un click pe pozele de produs!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !