Shop the look: Catrinel Marlon

irina.letitia
September 11, 2018
September 11, 2018

Covorul roșu al Festivalului de Film De la Veneția a adus-o în centrul atenției pe Catrinel Marlon (Menghia). Aflată la premiera fimului ”The Sisters Brothers Premiere ”, frumoasa româncă a impresioant cu ținuta aleasă.

Catrinel ne-a obișnuit cu aparițiile sale fără cusur, vedeta preferând un stil mai degrabă clasic, temperat, extrem de feminin și cu accente sexy. De această dată, ea a ales o ținută Ermanno Scervino, o rochie midi din dantelă nude, cu transparențe atent plasate, ce i-a scos perfect în evidență silueta.

Pantofii aleși au și ei un joc de transparențe, la fel ca rochia. Condurii Christian Louboutin s-au integrat în ținută, menținând unitatea cromatică a tonurilor de nude.

Dacă îți place ținuta elegantă purtată de Catrinel la Veneția, o poți recrea și tu, întocmai sau cu piese similare, pentru a te însoți la un eveniment deosebit!

Iată de unde poți achiziționa piesele vestimentare !

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !