Shop the look - Delia

irina.letitia
June 11, 2018
June 11, 2018

Stim că Delia este una dintre cel mai bine îmbrăcate artiste de la noi. Cântăreața s-a remarcat de-a lungul timpului printr-un nonconformism vestimentar, tradus fie prin piese excentrice, fie prin asocieri neobișnuite de item-uri.

Delia investește în cele mai ”hot” piese ale momentului, iar în ultimul timp am văzut-o purtând cele mai noi colecții ale brandurilor momentului: Balenciaga, Vetements, Gucci, Versace.

La petrecerea Elle New Media Awards, Delia a optat pentru un look de impact și a purtat piese cheie ale sezonului: o rochie Vetements, ciocate Maison Margiela și o geantă Gucci.

Dacă vrei și tu o ținută ca a Deliei, îți arătăm de unde poți achiziționa piesele pe care ea le poartă! Avem pentru tine și variante similare de produse, la prețuri mai accesibile, pentru a recrea aceeași idee!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !