Shop the look: Ilinca Vandici

irina.letitia
July 11, 2018
July 11, 2018

Sezonul acesta, mai mult ca oricând, se poartă volanele, asimetriile, rochiile fluide cu artificii stilistice menite să-ți sublinieze silueta, amintind parcă de inspirația costumelor de dans latino. Ilinca Vandici a optat într-una din aparițiile sale televizate pentru o astfel de ținută de seară, într-o nuanță de galben intens, una din culorile favorite ale sezonului estival.

O piesă elegantă și sexy, care îi dezvăluie trupul datorită unor asimetrii bine plasate, atât în zona bustului, cât și a picioarelor, ce a fost completată de o pereche de sandale bijuterie.

Un look de prințesă modernă am putea spune, atât datorită piesei centrale, rochia galbenă, cât și a accesoriilor bijuterie.

Dacă ești invitată la un eveniment deosebit, poți recrea și tu look-ul Ilincăi, iar noi îți arătăm de unde îl poți achiziționa!

Dă click pe pozele de produs pentru a începe sesiunea de cumpărături!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !