Shop the look: Ioana Grama

irina.letitia
October 9, 2018
October 9, 2018

Un look compus integral din piese în tendințe, cum era de așteptat din partea unuia dintre cei mai de succes bloggeri de modă de la noi. Ioana Grama a ales un look feminin, perfect pentru toamna în curs.

Piesele alese de bloggeriță se regăsesc pe lista de must have a momentului. Rochia fluidă, lungă cu imprimeu floral, cizmele joase cu alură de ciocate și geanta ușor recognoscibilă, Gucci Dionysus compun o ținută 100% în acord cu trendurile actuale, cu un aer romantic, western.

Dacă îți place ținuta aleasă de Ioana, o poți achiziționa și tu, cu un click pe imaginile de produs de mai jos! Ti-am pregătit, ca de obicei, și piese alternative ce pot construi un look similar!

 

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !