Shop the look - Iuliana Doroftei

irina.letitia
May 15, 2018
May 15, 2018

Ai urmărit în copilărie serialul ”Căsuța din preerie”? Dacă da, atunci ținuta pe care o poartă Iuliana Doroftei sigur îți va evoca niște amintiri. Perfect valabil și pentru Doctor Queen.

Iată încă o dovadă pentru cât de ciclică este moda. Rochii lungi, închise până la gât, materiale naturale, pantofi fără toc, sunt apanajul modei din 2018.

Iuliana Doroftei, câștigătoarea celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil!” a mizat pe un look ce îmbină armonios câteva din piesele cheie ale sezonului de vară 2018. Vorbim desigur despre rochia albă, un must have al anotimpului, despre geanta tip coș de rafie și încălțămintea tip papuc.

Pălăria de soare, cu boruri late, purtată chic, pe spate și cerceii galbeni îi completează Iulianei ținuta.

Vrei să obții și tu un look ca al ei? Nimic mai simplu, îți indicăm noi de unde poți achiziționa piesele pe care le poartă. Totodată, îți oferim și câteva alternative menite să construiască aceeași idee de outfit! Click pe pozele de produs pentru a vedea de unde poți cumpăra!

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !