Shop the look: Monica Bîrlădeanu

irina.letitia
August 7, 2018
August 7, 2018

Monica Bîrlădeanu a decis demult ce stil vestimentar i se potrivește și rămâne fidelă look-urilor boho chic moderne. Tinutele pe care vedeta le poartă, fie cele casual, fie de seară, ne duc inevitabil cu gândul la un look de festival: cool, chic, cu un aer relaxat, în care te simți confortabil.

Pentru un eveniment monden, Monica a ales să se joace cu texturile și piesele și să alăture o fustă mini din paiete unui tricou deșirat și unei veste lejere. Accesoriile, botinele din piele întoarsă, bijuteriile și pălăria vintage întregesc look-ul boho construit de Monica.

Dacă îți place stilul Monicăi, poți reconstrui și tu același look, potrivit atât unei ieșiri în oraș, cât și unei petreceri sau unui festival de vară.

Iată de unde poți achiziționa piesele pe care le poartă vedeta, dar și modele similare!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !