News

Anca Serea, criticată că va aduce pe lume încă un copil

andreea voicu
April 24, 2019 14:28 PM

Zilele trecute, Anca Serea a anunţat că este însărcinată pentru a şasea oară. Vedeta şi soţul ei, Adi Sînă, îşi vor mări familia cu o fetiţă, care va primi numele Leeah. Ea mai are 5 copii, doi dintr-o căsnicie anterioară şi trei cu artistul Adrian Sînă.

Pe aceeasi temaCe riscă Anca Serea cu a șasea sarcină? Își pune sănătatea în pericol

Vestea că fosta prezentatoare tv va aduce pe lume încă un copil nu a picat tocmai bine pentru unele persoane, care au criticat-o că a decis să aibă o familie cât mai numeroasă.

Anca Serea, criticată că va aduce pe lume încă un copil

Anca Serea a făcut anunţul celei de-a şasea sarcini pe Instagram. La scurt timp, ea a primit numeroase mesaje răutăcioase din partea internauţilor care i-au spus că face copii pe bandă rulantă.

Anca Serea a ţinut să le răspundă tuturor celor care o critică, printr-o declaraţie exclusivă revistei Unica.

”O familie numeroasă este tot ceea ce mi-am dorit încă de când eram copilă. Ei sunt cea mai mare împlinire și bogăție spirituală, mă simt nemuritoare datorită lor și nimic în această călătorie nu se compară cu legătura între prunc și mamă”, a declarat viitoarea mămică.

View this post on Instagram

O adevarata binecuvantare anuntata in prag de sarbatoare! In familia noastra e asteptata cu mult drag #baby6, este fetita si se va numi probabil Leeah, fratiorii ei vor decide 😍! Va multumim tuturor pentru gandurile bune si pentru ca ne sunteti mereu alaturi in cele mai importante momente din viata. Pupici voiosi si imbratisari calde de la o mamica emotionata, recunoscatoare si foarte fericita! #5copii #6copii 😀 #viataefrumoasaimpreuna Mai multe poze in @unica.romania @ralucahagiu Si fiindca in aceasta calatorie ne sunt alaturi si cei de la bijuteriile @cellini.romania vrem sa le multumim pentru ca: Viata e frumoasa impreuna! ❤️ @dragosnicolae @ralucasimu @madalinagorciu Special thanks to: @alexandracraescu make-up @adonisenache hair @endorphinlab.ro @irinahartia stilist @stefandani foto.

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) on