News

Ce se va întâmpla cu cariera Andreei Bălan? Anunţul făcut de impresarul artistei

andreea voicu
March 13, 2019 13:13 PM

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte în urmă cu o săptămână, după ce a făcut un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană.

Inima artistei s-a oprit timp de un minut, iar medicii au făcut eforturi imense pentru a o salva. Acum, blondina se simte bine şi este acasă alături de cele două fetițe și soțul ei, George Burcea.

Deşi şi-a revenit rapid, solista are anumite interdicţii din partea medicilor. Ea nu va avea voie să facă niciun efort cel puţin jumătate de an.

Ce se va întâmpla cu cariera Andreei Bălan? Anunţul făcut de impresarul artistei

Din ceea ce am înțeles, va fi nevoită să aștepte cel puțin șase luni până se va întoarce pe scenă. Ba chiar mai mult, Andreea nu va avea voie să facă niciun fel de efort cel puțin jumătate de an, nici să cânte nu va avea voie. Nu mai spun de dans, va fi o problemă mult timp de acum înainte. Medicii i-au spus să aibă mare grijă în perioada de recuperare.

Andreea voia să stea câteva luni acasă, apoi să revină la concerte. Ea a explicat că ea este cea care are grijă, financiar, de familie și de cei din trupa ei, iar o pauză prea mare îi aduce pierderi materiale greu de suportat. Acum însă, dacă va ajunge pe scenă în iarnă e mare lucru”, au declarat surse din apropierea artistei pentru Wowbiz.

Cu toate acestea, cântăreaţa vrea să îşi reia activitatea şi va urca pe scenă pe 30 martie, unde are de susţinut un concert incendiar. Anunţul a fost făcut de impresarul artistei, Florin Nedelcu, scrie avantaje.ro.

Doru Herghelegiu, medicul care a salvat-o pe Andreea Bălan, a fost chemat de urgență de acasă de colegii săi. A ajuns în doar 10 minute  şi tot el a efectuat intervenția care i-a salvat viața cântăreței.

Am avut embolie amniotică. Lichidul amniotic din placentă intră în sânge. Se poate întâmpla și din senin, nu numai prin naștere. Chiar doctorița mi-a spus că au existat cazuri să moară și copilul. La mine norocul a fost că a ieșit fetița și abia pe urmă a venit lichidul. A fost o minune, pentru că mai întâi a ieșit ea. Ca să ia o decizie atât de majoră trebuia să vină și doctorul spitalului, domnul Hergheligiu. În 10 minute s-au strâns pentru că era o decizie de viață și de moarte și uite că au luat decizia potrivită.

George era complet panicat, pentru că a urmărit toată nașterea. A ieșit asistenta, i-a arătat copilul, i-a spus . L-au luat de acolo, el și-a dat seama că e ceva în neregulă. A durat câteva ore, la un moment dat au venit 3 doctori și i-au explicat că situația e gravă. A stat cu frică până azi-dimineață. Mie mi s-a spus că am și pupat-o pe Clara, dar nu-mi aduc aminte nici asta. N-am mai ținut minte nimic, m-am trezit abia aseară și am vorbit cu doctorii, dar nu-mi aduc aminte absolut nimic. A fost probabil anestezia atât de puternică”, a declarat Andreea Bălan, după ce a fost scoasă de la terapie intensivă.

 

View this post on Instagram

 

D o m n i s o a r a c a s t o r🍼❤ #MyEllaMaya

A post shared by G E O R G E B U R C E A (@george_burcea) on