News

În ce relație a rămas Cristina Spătar cu fostul soț. Nu plătește pensie alimentară copiilor

andreea voicu
April 23, 2019 16:06 PM

Cristina Spătar a divorțat de tatăl copiilor săi în 2016, însă au continuat să locuiască împreună. Artista a acceptat toate condițiile impuse de fostul soț și nu a avut nicio pretenție financiară din partea acestuia.

Până anul trecut, când lucrurile s-au schimbat, iar solista a fost nevoită să părăsească vila omului de afaceri, împreună cu cei doi copii ai lor, Aida și Albert. Se pare că bărbatul a decis să își aducă noua iubită în casă.

În ce relație a rămas Cristina Spătar cu fostul soț. Nu plătește pensie alimentară copiilor

Cristina Spătar s-a mutat cu chirie într-un apartament cu două camere și încearcă să le ofere celor mici toate cele necesare. Recent, solista a povestit, într-un interviu la ‘Xtra Night Show’, că fostul soț nu le dă pensia alimentară celor mici, deși are o situație financiară foarte bună. După divorț, cei doi au stabilit, de comun acord, pensia alimentară pentru copii, însă bărbatul nu se ține de cuvânt și nu le plătește suma stabilită.

Cristina Spătar nu mai este singură, iar în viața ei a apărut un bărbat care o face fericită. Solista a mărturisit că iubitul ei i-a cunoscut copiii și se înțeleg de minune.

”Am un iubit. Toate fetele au un iubit, eu de ce să nu am?”, a declarat Cristina Spătar, notează VIVA!