News

Iuliana Tudor, apel disperat către fanii săi! Ce se întâmplă cu prezentatoarea tv

andreea voicu
February 13, 2019 17:37 PM

Iuliana Tudor a publicat, miercuri la prânz, un mesaj dureros pe pagina personală de Facebook. Prezentatorea tv face apel către internauți și cere ajutorul pentru unul dintre colegii ei, a cărui soție a aflat că suferă de o boală gravă.

Femeia se luptă cu o tumoră cerebrală gravă. Ea ar putea avea o șansă la viață în Turcia, însă costurile operației și tratamentului depășesc posibilitățile familiei: 100 de mii de euro.

Iuliana Tudor, apel disperat către fanii săi! Ce se întâmplă cu prezentatoarea tv

Iuliana Tudor îi roagă pe toți cei care pot ajuta această familie să doneze în contul de mai jos. Iată cum sună mesajul Iulianei Tudor:

”Colegul meu, Costin Parau trece prin momente extrem de grele. Soția sa în vârstă de 35 de ani suferă de o tumoră cerebrală gravă, de grad III. Împreună putem oferi speranță unei familii tinere! Vă chem să le fim alături! Un gest simplu înseamnă enorm pentru viața acestei tinere!

Conturile în care se pot face donații sunt: Parau Diana RO54INGB0000999908829073 (RON); RO96INGB0000999908829093 (EURO) deschise la ING BANK Cod swift: INGBROBU”, a scris Iuliana Tudor pe Facebook.

Coșmarul Dianei a început acum un an, când a fost diagnosticată cu cancer. Femeia este mamă a doi copii, iar acum are nevoie de o operație.

Diana ar putea avea o șansă la viață în Turcia, însă costurile operației sunt enorme.