Fashion

Paris Hilton a concertat la Mamaia într-o rochie absolut WOW!

Verdict.ro
August 19, 2018 09:16 AM

Paris Hilton a revenit în România la nici o lună de când a concertat ultima dată. Vedeta e îndrăgostită de țara noastră, iar cei de pe litoral s-au bucurat de un show incendiar din partea artistei.

Paris Hilton și-a început de cinci ani cariera ca DJ, ea cochetând cu muzica de mai mult timp. Frumoasa blondă a aterizat cu un elicopter privat, care a adus-o de la București, iar outfit-ul ales a fost unul absolut fabulos!

Blondina a strălucit într-o rochie aurie, scurtă, mulată și crăpată în talie. Ținuta i-a pus silueta de invidiat în evidență, în picioare purtând niște botine cu toc negre, asortate la choker-ul în aceeași nuanță din jurul gâtului. Ochelarii de soare au fost și ei în ton cu rochia, iar coafura a lăsat-o lejeră, să-i cadă pe umeri și să-i bată în vânt.

Bineînțeles, nici restul bijuteriilor nu au lipsit, cum ar fi brățările cu sclipici de pe ambele mâini și cerceii discreți.

She loves adventure so she painted the sky with her spirit… 💫

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Mesajul postat pe contul personal de socializare a fost: „She loves adventure so she painted the sky with her spirit… 💫” (Iubește aventura, așa că a pictat cerul cu spiritul ei…). Moștenitoarea imperiului Hilton a făcut o atmosferă de senzație în fața publicului român, care a venit să se distreze alături de ea într-unul dintre cele mai râvnite cluburi din Mamaia. E clar că și ea s-a simțit excelent, după cum aflăm de pe contul personal de Instagram. Aruncă un ochi pe galerie și vezi cum s-a văzut întreaga experiență prin ochii divei!

Foto: Instagram