Living

Yves Saint Laurent va inaugura un hotel perfect pentru Instagram

adelina.duinea
August 28, 2018 18:28 PM

Dacă trăiai cu impresia că locurile de joacă sunt doar pentru copii, mai gândește-te. Popularitatea stranie a atracțiilor „făcute pentru Instagram” cum sunt Muzeul Înghețatei sau Fabrica de Culori a demonstrat că și adulților le place să se joace.

Pe aceeasi tema

H&M nu mai editează fotografiile modelelor

Pentru ei, însă, e cu atât mai satisfăcătoare experiența cu cât reușesc să rămână și cu doar câteva fotografii reușite. Acum, Yves Saint Laurent va inaugura în New York un hotel luxos care este, mai mult ca sigur, pe placul tuturor iubitorilor de Instagram, potrivit Elle.

Yves Saint Laurent a inaugurat un hotel cu cinci etaje perfecte pentru Instagram

Hotelul se va deschide pe 8-9 septembrie în timpul Săptămânii Modei de la New York. Fiecare cameră va conține toate noile produse YSL lansate. Printre acestea se numără rujul Rouge Pur Couture mat și noua campanie a lui Zoë Kravitz pentru parfumul Black Opium. Aroma acestui parfum va fi simțită la toate etajele hotelului.

Așteaptă-te la lumini de neon, canapele mov, priveliști impresionante și o piscină interioară chic. Vor fi de asemenea workshopuri de makeup și de concepere de parfumuri.

Pentru o idee mai bună despre cum va arăta hotelul, iată pozele rezultatele din cea mai recentă oprire a sa în Hong Kong.

Citește și: Rihanna va închide Săptămâna Modei de la New York