331
581

Cui îi stă mai bine - Claudia Iosif vs. Iuliana Doroftei

Verdict.ro
November 24, 2017
November 24, 2017

Puțini ar fi crezut că latexul va deveni un must-have și că vom avea parte de item-uri extrem de stylish din acest material extrem de controversat. Fashionistele se declară pe deplin cucerite de latex, iar Claudia Iosif (iubita lui Dorian Popa) și Iuliana Doroftei (concurentă în actualul sezon Bravo, ai stil) demonstrează că poți purta latex indiferent de ocazie și indiferent de momentul zilei. În timp ce Claudia a preferat un look lejer, cuminte, cu influențe cool, Iuliana a integrat fusta din latex într-un mix retro. De altfel, iubita lui Dorian Popa este cea care i-a făcut majoritatea ținutelor, Iulianei, pentru emisiunea Bravo ai stil. In imagini, avem două styling-uri diferite, două ținute reușite. Ție care îți place mai mult? Claudia sau Iuliana? Dă un click pe fotografia preferatei tale!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !