Cătălin Măruță - evoluție vestimentară

Cristina Crăciun

Cristina Crăciun

Fashion editor

October 27, 2017
October 27, 2017

În cazul bărbaților este destul de complicată tentativa de a vorbi despre o evoluție vestimentară în adevăratul sens al cuvântului din simplul motiv că ei au mult mai puține elemente cu care se pot juca în ceea ce privește styling-ul. Dar chiar dacă garderoba masculină este definită de costume elegante sau casual, jeanși si tricouri, nu înseamnă că nu se vede diferența dintre un bărbat bine sau prost îmbrăcat. În cazul lui Cătălin Măruță, este evidentă o rafinare în alegerea ținutelor, el dându-și seama în ultimii ani că un costum sau niște jeanși care vin impecabil, indiferent de culoare sau textură, sunt mai importanți decât orice alte artificii gen interpretări de jachete military șamd. Bref, cu un look clasic nu are cum să dea greș!


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !