Evoluție vestimentară - Alice Peneacă

Cristina Crăciun

Cristina Crăciun

Fashion editor

December 11, 2017
December 11, 2017

Alice este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase femei din România și are nu doar un corpde invidiat, ci și niște trăsături extrem de armonioase ale feței. Bref, poate să poarte cam orice și va întoarce priviri. Ea oscilează în materie de stil cu look-uri boho-chic, extrem de casual, masculine sau sexy, fără să pară că face vreun efort în acest sens. Una dintre cele mai bune apariții ale ei a fost, din punctul meu de vedere, cea de la ELLE Style Awards din 2015, când toate elementele necesare unui look de succes- haine, machiaj, coafură, accesorii, i s-au potrivit perfect. Acesta este genul de look pe care i-l recomand în ceea ce privește ținutele pentru evenimente, alături de costumele masculine. Experimente ca mixuri latino-cool sau rochii în formă de A le poate lăsa pentru alte persoane.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !