Evoluție vestimentară - Meghan Markle

Cristina Crăciun

Cristina Crăciun

Fashion editor

December 25, 2017
December 25, 2017

Meghan Markle, logodnica Prințului Harry, este probabil una dintre revelațiile anului 2017, look-ul ei fiind atent studiat odată cu noul ei statut. Nu pot să nu observ picioarele perfecte ale actriței, pe care nu ezită să le pună în valoare de fiecare datā când ori are ocazia.

Este de apreciat că echilibrează mereu goliciunea lor cu rochii cu tentă clasică în culori și texuri atipice, care îi pun frumos tenul în evidență. Tocmai de aceea se poate observa o schimbare clară în 2017, după anunțul oficial al logodnei, când Meghan Markle a mers pe un look în aceeași notă clasică, dar mult mai conservatoare ca până acum, o direcție pe care ne putem aștepta să o continue de acum încolo.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !