Maria Dinulescu - evoluție vestimentară

Verdict.ro
December 16, 2017
December 16, 2017

Stilul Mariei a trecut prin mai mult etape și din păcate niciuna care să i se potrivească până la capăt. De la primele apariții din 2003, unde colanții cu imprimeu floral nu își găsesc locul în ținuta ei, la rochia roz din 2015, unde nu înteleg ce și-a aplicat pe picioare, Maria a încercat, dar nu prea i-a reușit. Are însă și niște momente de referință, respectiv aparițiile din 2011, când și-a curățat aparițiile, propunând o rețetă clasică de rochie și pantofi. Ce a făcut diferența atunci au fost fie modelul de rochie ales, culoare acesteia sau accesorizarea aferentă, rezultând look-uri mult mai de efect, dar în care se putea observa ( de data aceasta într-o manieră pozitivă) nota rebelă a personalității ei.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !