Răzvan Ciobanu - evoluție vestimentară

Cristina Crăciun

Cristina Crăciun

Fashion editor

November 15, 2017
November 15, 2017

În cazul bărbaților este mult mai dificil de a analiza o evoluție în adevăratul sens al cuvântului pentru că ei au mult mai puține elemente cu care se pot juca. Asta nu înseamnă însă că nu se poate vorbi despre stil sau anumite particularități. În cazul lui Răzvan, este evidentă predilecția lui pentru accesorii de efect, predilecție care s-a manifestat de-a lungul anilor fie printr-o eșarfă sau, cel mai des, prin alegerea unor perechi de pantofi care ies în evidență. Este o strategie bună de altfel, pantofii fiind probabil cel mai permisiv lucru cu care bărbații pot jongla, mai ales dacă în rest preferă piese clasice.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !