Cool people: întâlnire cu Alexandru Simedru, Best Young Designer la Elle Style Awards

Verdict.ro
December 9, 2017
December 9, 2017

Alexandru Simedru este unul din designerii români emergenți, care se bucură de o popularitate în plină ascensiune în ultimele luni.

Dovada stă și cel mai recent premiu acordat lui Alexandru, în cadrul ELLE Style Awards 2017: BEST YOUNG DESIGNER.

Alexandru propune o viziune diferită asupra modei contemporane, hainele sale sunt curajoase, diferite și transmit un mesaj puternic, despre societatea actuală. El a colaborat deja cu o serie de vedete cool: Lidia Buble, Ilinca Vandici, Ruby, sau Ami.

Adela Tecuceanu este deja de mult timp fanul hainelor semnate Alexandru Simedru și i-a făcut o vizită designerului, provocându-l la o discuție despre modă și design, dar și la o sesiune de styling cu hainele pe care ni le propune.

Urmărește materialul video pentru a primi o doză din moda momentului, în viziunea lui Alexandru Simedru:

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !