Culoarea anului viitor: ULTRA-VIOLET

Verdict.ro
December 27, 2017
December 27, 2017

Doar câteva zile ne despart de Anul Nou și asta înseamnă că este momentul perfect să aruncăm un ochi asupra tendințelor vestimentare care ne așteaptă în anul 2018. Prima dintre acestea se referă la aspectul cromatic și face apel la culoarea anului 2018, desemnată de celebrul institut Pantone: ULTRA -VIOLET.

Așadar, dacă în 2017 am fost fascinați de puterea roșului, care ne-a însoțit pe tot parcursul acestui an, anul viitor pare a fi dominat de o altă culoare puternică, movul.  Institutul Pantone a dat tonul și prin nuanța de impact, Ultra-violet, resetează locul de cinste al movului în garderobele noastre.

Acesta și-a făcut deja apariția, subtil, fără foarte mare tevatură. Am văzut, pe alocuri, în colecțiile actuale, piese mov sau cu detalii mov, menite să transforme atât garderoba de toamnă/iarnă, cât și pe cea pentru sezonul următor, într-una foarte actuală și trendy.

Ce poți să porți? Alege piese mov, cu personalitate și nu te feri să ieși în evidență – deoarece culoarea anului 2018, ultra-violet, este orice, mai puțin discrete.

Creează combinții stylish cu ajutorul accesoriilor, cum ar fi o pereche de pantofi mov intens, cărora să le asortezi ținute relativ simple, cum ar fi o pereche de jeanși  și un blazer cambrat, de exemplu.

Dacă vrei să aderi la ”nebunia” cizmelor colant, e un moment bun să alegi o pereche de cizme/botine colant mov. O piesă cu adevărat îndrăzneață, dar cu un factor cool garantat pentru o perioadă bună de acum înainte, cizmele colant mov vor fi completate perfect de rochii midi, largi, cu imprimeuri asortate.

Celor care preferă un stil vestimentar mai cuminte, dar vor totuși să încerce o culoare nonconformistă, o cămașă ultra-violet poate fi varianta perfecta pentru un look updatat în ton cu tendințele cromatice ale lui 2018.

Iată câteva idei de shopping în deplin acord cu propunerea Pantone pentru 2018!


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !