CUM SĂ TRECI PESTE PETRECERILE DE SĂRBĂTORI FĂRĂ SĂ ÎMBRACI O ROCHIE

Verdict.ro
December 12, 2017
December 12, 2017

Nu ai sau nu vrei să porți o rochie pentru petrecerile ce vor urma? Nu-i nicio problema. Nu este musai să porți o rochie, există multe alte alternative pe care le poți purta de Sărbători. Din diferite motive, nu toate femeile se simt bine îmbrăcând o rochie. Dacă nu te reprezintă acest item, ca parte din ținuta pe care urmează să ți-o creezi, nu o purta. La fel este și în cazul culorilor. Argintiul este culoarea vedetă a acestui sezon, alături de roșu și verde, dar dacă nu va simțiți confortabil îmbrăcându-vă în aceste nuanțe, nu vă panicați. Puteți fi în tendințe purtând orice altă culoare, pe care o puteți combina cu una dintre culorile sezonului, dar aceasta este doar o opțiune. Sunt o mulțime de articole și accesorii pe care le puteți integra în ținutele voastre festive. Iată câteva outfit-uri pe care ne-am gândit să vi le propunem, în speranța că veți putea găsi un echilibru între ceea ce este în tendințe și stilul dumneavoastră vestimentar.

Photo Credits: Asos.com


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !