Intră în spiritul sărbătorilor cu haine tematice de Crăciun!

Verdict.ro
December 22, 2017
December 22, 2017

Cine spune că nu te poți distra în această perioadă cu haine tematice de Crăciun? Dacă tot ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarnă, poți profita de moment pentru a intra, pentru câteva zile, în pielea unui personaj , îmbrăcat cu piese ce rezonează în totalitate cu evenimentele.

Astfel, renunță pentru scurt timp la ținutele obișnuite și dacă vrei să întri în spritul Crăciunului, și vestimentar, alege câteva din piesele pe care ți le recomandăm .

Poți miza pe o doză de umor și astfel, să porți haine tematice  cu imprimeuri și aplicații de Crăciun. Un pulover inscripționat cu un mesaj pentru Moș Crăciun, o pereche de șosete cu reni sau o căciulă cu urechi s-ar putea să fie ingredientul perfect pentru o petrecere tematică.

Desigur, ai la îndemână și variantele ”serioase”, care deși nu au aceeași porție de amuzament, îți vor garanta un look în spiritual Crăciunului. Tot ce trebuie să faci este să mizezi pe cromatica specifică acestui eveniment: roșu (mult roșu) , verde, auriu și combinații între acestea.

O pereche de cizme roșii (un adevărat must have al finalului de an), o fustă plisată sau de ce nu, o pereche de cercei, îți vor garanta doza festivă necesară perioadei .

Si dacă tot te gândești să porți haine tematice de Crăciun, poate că nu ai definitivat cumpărăturile, așa că  îți recomandăm și câteva idei de cadouri perfecte de pus sub brad!


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !