Ținute spectaculoase la Gala Unica 20 de ani! Ce au purtat vedetele? Află chiar de la ele! VIDEO

Verdict.ro
November 24, 2017
November 24, 2017

Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale sfârșitului de an, petrecerea aniversară a revistei Unica a reușit să reunească vedete de top din toarte domeniile. Artiști, prezentatori TV, designeri, bloggeri, femei și bărbați deopotrivă, cei mai mulți extrem de bine îmbrăcați. Haine sofisticate, dar și cu elemente cool, ținute sexy sau, dimpotrivă, cu iz sobru, accennte de roșu (așa cum cerea dress-code-ul) și foarte multă strălucire. Cam așa pot fi descrise outfit-urile de la Gala Unica, în câteva cuvinte. De altfel, Maurice Munteanu a și întocmit TOP 10 Best Dressed, articol pe care îl găsiți aici.

Destul de rezervate, în general, să vorbească despre look-urile lor, iată că VIP-urile au făcut o excepție, de data asta, special pentru Verdict.ro. Adela Tecuceanu, finalistă Bravo ai Stil, în sezonul al doilea, a trecut de partea jurnaliștilor, pe post de reporter special, iar răspunsurile lor te vor surprinde, cu siguranță. Vă invităm să urmăriți interviurile savuroase în rândurile de mai jos! Enjoy!

Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu:

 

Andreea Esca:

 

 

Simona Pătruleasa:

 

Andreea Ibacka:

 

Cove:

Whats Up:

 

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !