TOP 10 CELE MAI BUNE ȚINUTE FEMININE DIN 2017

Maurice Munteanu
December 29, 2017
December 29, 2017

De-a lungul anului vedetele au avut apariții care mai de care mai spectaculoase. Au investit în imaginea lor, iar acest lucru l-am putut observa și noi. Maurice Munteanu a comentat ținutele vedetelor și a dat VERDICTUL.

Iată 10 dintre cele mai bune ținute din 2017.

 

Locul 1- Andreea Marin – Una dintre cele mai reușite apariții ale Andreei Marin de până acum! Rochia îi vine impecabil, iar styling-ul este suficient de glam, dar și suficient de alternativ, având în vedere accesorizarea cu această curea Gucci, un element atipic pentru o astfel de rohie.

 

Locul 2- Catrinel Menghia – Ah, mi-aș dori să văd cât mai des, și în peisajul local, acest tip de machiaj & coafura. Dar nu-mi rămâne decât să sper, probabil! Iată o apariție impecabilă de seară, cu o accesorizare perfectă. Catrinel radiază, la propriu!

 

Locul 3 – Corina – Un styling perfect pentru o artistă. Corina, îmbrăcată astfel, îmi adduce aminte de adolescentele misterioase din romanele lui Haruki Murakami. Sobrietatea rochiei susține perfect aceste cizme porn-chic!

 

Locul 4 – Delia – O Delia neașteptată, aș putea spune. Unul dintre look-urile mele favorite, unde chiar se aplică sintagma ‘’less is more’’. Mie îmi place această abordare punk-istă, relaxată, dar și atât de actuală.

 

Locul 5 – Doina Ciobanu – Senzuală, burgheză și actuală! Cam așa se prezintă Doina aici, cu un styling echilibrat, în care absența accesoriilor este binevenită. Ochelarii cat-eye completează perfect look-ul.

 

Locul 6 – Inna – Ador acest mix în aparență haotic, dar atât de bine stăpânit. Iată cum vă puteți îmbrăca la un cocktail, dacă v-ați plictisit de eternal rochie neagră sau dacă sunteți în căutarea unei alternative pentru costumul clasic de smoking.

 

Locul 7 – Mădălina Ghenea – Superbă Mădălina într-o rochie glam, cu influențe retro. Haina din blană ecologică, animal print, și pantofii stiletto cu inserții din același imprimeu, conturează un look senzual, amintind de perioada de glorie a cinema-ului italian.

 

Locul 8 – Maria Marinescu – Absența machiajului și coafura atipică pentru spațiul local înnobilează ținuta Mariei și adaugă o tușă de rafinament. Jeanșii, bluza cu volane și pantofii Balenciaga sunt piese clasice, dar și actuale! Iată un styling extrem de reușit, fără excese, așa cum mi-aș dori să văd mai des la evenimente.

 

Locul 9 – Monica Tand – O modalitate fresh de a purta blazerul din catifea, dar și un model de styling pentru un look de seară. Nu trebuie să vă gândiți întotdeauna la o rochie de prințesă. Un ruj roșu și pantofii potriviți pot face minuni.

 

Locul 10 – Veronica Pașcu – Clutch-ul Vuitton este amuzant& statement, în egală măsură. Imi place că nu poartă bijuterii massive și că a optat pentru o singură piesă care suplinește lipsa accesoriilor. Veronica arată chic! Incă o dovadă a faptului că ‘’less is more’’.

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !