Trend alert: abdomenul la vedere! Iată cele mai stylish look-uri!

Verdict.ro
March 31, 2018
March 31, 2018

Ținutele ce lasă abdomenul la vedere sunt în tendințe de câteva sezoane, dar puține sunt femeile care îndrăznesc să poarte crop-top-uri. Fie că vorbim despre un outfit casual, de street-stryle, sau de un eveniment pretențios, de covor roșu, item-urile cu vedere la abdomen reprezintă una dintre cele mai moderne opțiuni. Ce-i drept, necesită mare atenție din partea celor care le poartă, întrucât nici prea multă goliciune nu este de bun augur.

Vedetele și bloggerițele de la noi nu s-au dat în lături de la acest tip de look și au reușit să construiască ținute cu adevărat reușite. Antonia arată ireproșabil! Cele 3 sarcini nu și-au lăsat nicio amprentă pe corpul ei și este mai tonifiată ca niciodată!

Dacă nu ți-ai pregătit, încă, ținutele pentru sărbători, ai putea să te inspiri din look-urile afișate de Ilinca Vandici sau Mădălina Dorobanțu. Cât despre ținutele street-style, nu uita că bustierele destinate sălii de fitness pot fi acum purtate cu succes și pe stradă.

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !