Vedetele preferă roșu! Iată cele mai stylish ținute afișate la ultimele evenimente mondene!

Verdict.ro
December 23, 2017
December 23, 2017

Culoarea senzualității și a pasiunii, roșul a câștigat din ce în ce mai mult teren, fiind una dintre culorile preferate atunci când vine vorba despre ținute festive. Iar look-urile all red sunt unele dintre cele mai stylish, chiar dacă unora încă li se mai pare prea mult să asorteze roșu, cu… roșu!

Orice femeie trebuie să aibă cel puțin câteva piese de culoare roșie, în dressing și, dacă încă nu ai avut curaj să faci pasul acesta, noi îți recomandăm să te axezi pe rochii și pe costume, fie sacou cu fustă, fie sacou cu pantaloni. Vedetele de la noi adoră să poarte roșu, iar în galeria foto găsești cu siguranță cel puțin o ținută care să te inspire în perioada Sărbătorilor. De al rochii scurte, până la cele lungi, de la salopeta și până la costume, cu roșu este destul de dificil să dai greș!

 

 

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !