News

Mihaela Rădulescu spune ADIO emisiunii "Românii au talent. Ce a declarat vedeta

Verdict.ro
August 11, 2018 14:52 PM

Miheala Rădulescu a anunțat recent pe pagina sa de Facebook că se va retrage din postul de jurat al emisiunii-fenomen „Românii au talent”.

Jurata consacrată a lăsat următorul mesaj într-o postare pe platforma sa oficială, în care scrie:

Dragii mei, stiti cum e cu momentele alea din viata, cand trebuie sa iei o decizie, oricat de greu ar fi si oricat de multe si diverse lucruri ai de cantarit, de analizat. Am trait un astfel de moment de curand si am facut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportuna pentru mine, asumandu-mi, cum ma stiti, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon „Romanii au talent”, strict din motive personale. Mi-am anuntat acum o saptamana colegii de munca si partenerii de contract si le multumesc nu numai pentru intelegere, dar si pentru o colaborare profesionala de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare placere. Acum stiti si voi si va multumesc cu tot dragul voua, publicul meu si al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverenta. Si nu ma plec in fata voastra doar fizic, ci si cu inima mea toata, care va imbratiseaza si va aplauda! Mihaela Radulescu

Motivul, cum spune și ea, ar fi unul personal, iar vedeta a avut de luat o decizie radicală. Suntem curioși ce are Mihaela în plan pentru viitorul apropiat și cine o va înlocui la masa juraților în noul sezon.

Foto: Instagram