Andra - Shop The Look

Verdict.ro
January 3, 2018
January 3, 2018

Una dintre cele mai reușite apariții ale Andrei, la un eveniment monden! Un look sexy, dar extrem de stylish, perfect pentru o gală de premii muzicale, unde fiecare artist își dorește să iasă în evidență! Look-ul total argintiu, ce are în prim plan rochia semnată Cristina Săvulescu poate fi o opțiune ideală pentru orice petrecere sau eveniment pretențios, astfel că nu trebuie să vă feriți de astfel de modele îndrăznețe. Mai mult, piesele cu puternice influențe ale anilor 80-90 rămân un adevărat hit și-n anul ce tocmai a început, astfel că trebuie să0ți achiziționezi cel puțin un astfel de model. Îți place look-ul Andrei? Noi îți arătăm cum poți construi un outfit similar. Trebuie doar să dai click pe fiecare fotografie în parte, pentru a vedea de unde poți achiziționa produsele!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !