Shop the look - Alina Eremia

Verdict.ro
October 23, 2017
October 23, 2017

Probabil una dintre cele mai puternice imagini de MMA 2017, Alina a reușit să capteze toată atenția în această ținută semnată Cristina Săvulescu, care aduce aminte de perioada de glorie a lui Yves Saint Laurent.

O jachetă din pene, într-o nuanță perfectă de roz pudrat, purtată drept rochie și accesorizată cu o centură neagră, menită să stabilizeze volumul piesei principale și să sublinieze talia vedetei. O apariție ce nu are nevoie de niciun alt artificiu, ciorapii subțiri și pantofii stiletto negri întregind perfect scenariul propus de Alina.

Ai nevoie de o doză de curaj pentru a purta această ținută cu personalitate, însă și rezultatul va fi pe măsură! Vrei să recreezi ținuta Alinei Eremia? Iată de unde poți achiziționa piesele alese de cântăreață! Iți propunem și câteva produse asemănătoare, pentru o apariție similară! Dă click pe imagini pentru a începe sesiunea de shopping!

 

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !