Shop the look - Andreea Marin

Verdict.ro
November 11, 2017
November 11, 2017

Inlocuiște rochia clasică de seară cu o salopetă elegantă și vei obține același look prețios, adăugând factorul ”cool & young” apariției tale.

Andreea Marin rămâne fidelă unei vestimenții clasice, căreia îi adaugă și ea elemente nonconformiste, menite să potențeze un look poate prea simplu. De data aceasta, vedeta a ales un truc de styling de efect și a purtat o salopetă de seară, asimetrică și cu un joc de texturi perfect pentru seri elegante: catifea în partea de jos și paiete în degrade în partea superioară.

Poți purta și tu aceeași ținută dacă ești invitată la un eveniment special sau plănuiești o seară deosebită, ce necesită un look pe măsură! Iată de unde poți cumpăra piesele purtate de Andreea Marin, cât și versiuni similare celor alese de vedetă! Dă un click pe pozele de produs pentru a începe sesiunea de shopping!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !