Shop the look - Corina Caragea

Verdict.ro
December 31, 2017
December 31, 2017

Costumul este fără dar și poate una din vedetele anului 2017, iar asocierea cu roșu, culoarea anului ce tocmai se încheie, are toate șansele să garanteze o apariție de neuitat.

Este rețeta pe care a mizat și Corina Caragea, care a ales un deux pieces reinterpretat, într-o manieră ușor romantică, datorată mânecilor ample, evazate și asimetriei de la spate, ce formează un volan lejer.

O astfel de ținută menită să atragă întreaga atenție, nu are nevoie de accesorii suplimentare, iar Corina a menținut restul outfit-ului într-o zonă neutră. Pantofii stiletto nude, care se întrevăd subtil de sub pantaloni, sunt alegerea potrivită pentru o apariție all-red.

Vrei să reconstruiești ținuta Corinei? Iată de unde poți achiziționa piesele pe care le poartă prezentatoarea tv! In plus, îți oferim și câteva sugestii de produse similare, ce promit un look asemănător cu cel ales de vedetă!

 

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !