SHOP THE LOOK - DELIA

Verdict.ro
December 27, 2017
December 27, 2017

Delia Matache a strălucit, la propriu, în această ținută! Artista este adepta ținutelor extravagante, iar atitudinea acesteia îi oferă un plus de glam, în orice ținută ar purta.

La Gala ELLE Style Awards, Delia a purtat o rochie semnată de designer-ul Cristina Săvulescu, iar în partea inferioară a ales o pereche de cizme, la fel de glam, Saint Laurent. Ținuta Deliei poate fi sintetizată și caracterizată pintr-un singur cuvânt: APARIȚIE!

Outfit-ul cântăreței a fost foarte apreciat și de către stiliști, aceasta ocupând locul 5 în topul celor mai bune ținute de la Gala ELLE Style Awards. După cum bine știți, sezonul acesta se poarta argintiul, iar noi ne-am gândit să vă ajutăm să reinterpretați ținuta Deliei, care este toată în această nuanță.

Uite de unde poți cumpăra piesele purtate de către Delia, dar și produse similare pe care le-ai putea purta pentru a reinterpreta ținuta artistei:  

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !