Shop the look - Ilinca Vandici

Verdict.ro
October 18, 2017
October 18, 2017

O ținută sexy, incitantă, pe măsura siluetei ireproșabile a prezentatoarei tv. Ilinca Vandici este din ce în ce mai îndrăzneață vestimentar, iar de această dată a ales un look all-black, inspirat din ținutele de budoir. Fusta cu detalii top corset, în zonele laterale, alături de topul stil bustieră, fac parte dintr-un adevărat arsenal de seducție, pe care îl poți recrea și tu.

Un look perfect pentru o petrecere stylish, mixul vestimentar nu mai are nevoie de niciun artificiu. Cele două piese vorbesc de la sine și tot ce trebuie să adaugi este o pereche de pantofi stilettto cu toc amețitor de înalt.

Dacă îți place outfit-ul ales de Ilinca Vandici, iată de unde îl poți achiziționa! Dă un click pe pozele de produs pentru a porni la shopping! Iti oferim și câteva alternative similare, ce promit un outfit în aceeași direcție stilistică!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !