Shop the Look - Iulia Vântur

Verdict.ro
December 19, 2017
December 19, 2017

Albul este noul negru – se tot spune de câteva sezoane, dar puține sunt femeile care îndrăznesc să îmbrace o astfel de rochie de seară. Iată că Iulia Vântur este una dintre cele care au îndrăznit și bine a făcut, întrucât a reușit să bifeze o apariție extrem de sexy. Adepta stilului clasic, fără prea multe artificii, vedeta a ales, pentru acest look clean, o pereche de sandale simple, aurii, renunțând și la accesorii. Nouă ne-a placut outfit-ul ei, unul dintre cele mai sexy pe care Iulia le-a afișat, în ultima vreme, astfel că vă invățăm și pe voi cum să construiți o ținută similară sau chiar identică. Nu de alta, dar rochia albă, lungă, poate fi soluția ideală și pentru Noaptea de Revelion. Dați click pe fiecare fotografie în parte pentru a vedea de unde și-a achiziționat vedeta piesele sau unde puteți găsi unele similare. Spor la shopping!

 

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !