Shop the look - Sore

Verdict.ro
December 4, 2017
December 4, 2017

Cum poți obține un look deosebit, sexy și cu un aer fresh? Alege piese casual, reinterpretate și asociate într-o manieră neașteptată, așa cum a făcut și Sore. Cântăreața a ales o pereche de jeanși, o piesă basic în garderobă, dar care de această dată surprind prin accesorizare și decupajele laterale, ce îi transformă într-o piesă sexy, de inspirație neo-cabaret. Topul accesorizat cu aceleași franjuri strălucitoare prezente și pe jeanși continuă ideea ținutei și în partea de sus, de sub care întrezărim și detaliile unui body, în același stil retro-sexy.

Surprinzătoare este și alegerea încălțămintei, o pereche de bocanci Dr. Martens, o alegere neașteptată, dar care garanteaza tocmai factorul cool al întregii apariții.

Vrei să porți și tu outfit-ul ales de Sore? Iată de unde poți achiziționa piesele alese de vedetă. Ti-am pregătit, ca de obicei, și o selecție de produse similare, care te vor ajuta să reconstruiești o ținută extrem de apropiată stilistic.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !