Shop the look - Veronica Pașcu

Verdict.ro
December 23, 2017
December 23, 2017

Veronica Pașcu are un stil vestimentar foarte bine conturat. Fostul model reușește mereu să combine elementele vestimentare într-o manieră relaxată, simplă în aparență, dar elaborată în esență.

Tinuta purtată la Elle Style Awards de anul acesta nu face excepție. Ce poate fi mai simplu ca o rochie midi neagră, o pereche de pantofi de lac negri și un clutch? Dar când analizăm bine, observăm că vorbim despre niște piese statement în modă: rochia trademark Vivienne Westwood, pantofii slingback J’adior, un real succes al casei Dior și clutch-ul Louis Vuitton, realizat în colaborare cu artistul Jeff Koons, ca un tribut adus pictorilor clasici. Piese iconice, purtate cu naturalețea necesară unui look ireproșabil.

Vrei să porți și tu ținuta aleasă de Veronica? Iată de unde poți achiziționa piesele purtate de ea! Desigur, ți-am pregătit și câteva versiuni mai abordabile din punct de vedere al bugetului, dar care vor contura un look similar!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !