STREETSTYLE

Cătălin Vălean
December 29, 2017
December 29, 2017

Ea: Mare grija atunci cand vreti sa purtati colanti/pantaloni de piele cu o incaltaminte din acelasi material. Oricat de satisfacator ar putea parea acest efect de continuitate intre piese, el trebuie sa flateze piciorul. In cazul de fata glezna pare ca are o circumferinta similara cu cea a gambei, lucru ce putea fi evitat prin alegerea unui alt model de botine sau crearea unui styling diferit. De asemenea, geanta aleasa este mult prea naiva pentru a putea contribui din orice punct la vedere la acest tip de intentii.

El: Un mix okay, insa dureros de normativ. Pentru cineva care crede in norme si reguli, da, combinatia, asa cum probabil ati vazut-o in toate vitrinele, este una cat se poate de pretabila. Pentru cei care tintesc la mai mult, o pereche de pantaloni cu un croi jogger si o pereche de Adidas Tubular, ar fi dat tinutei un upgrade binemeritat.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !