ALEX MĂRGĂ

Cătălin Vălean
December 22, 2017
December 22, 2017

”Ideea a plecat de la tema unui articol pe care l-am avut de scris pentru facultate: Cum resuscităm hainele vechi ale părinților?Am plecat de la premisa că nu pot să scriu un articol legat de ceva despre care nu am habar.Prin urmare, am realizat o ținută cu o jachetă din piele și o pereche de jeans împrumutate de la tatăl meu, în care am introdus un beanie și o pereche de pantofi sport bazici din garderoba personală, am fugit în mall și am cumpărat o cămașă în carouri negru cu alb, și, specific mie, am completat look-ul cu o pereche de ochelari „după gust”. Am vrut să demonstrez un lucru în care credeam cu tărie, iar articolul a fost notat pe măsură”, spune Alex Mărgă despre ținuta sa.

Opinia stilistului: O tinuta young de zi, cu nuante 70s pregnante si corect adaptate pentru 2017. Mixul cromatic de maro cu albastru denim are deja o oarecare notorietate, functionand perfect si in cazul acestei interpretari ‘hip’. Perechea de jeans face diferenta in cazul de fata; nu cred ca se putea gasi un croi mai potrivit pentru aceasta directie si tip de conformatie. Elementul meu preferat ramane totusi perechea de ochelari, accesoriul ideal pentru a contura un personaj stylish.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !