BIANCA SCARLAT

Cătălin Vălean
December 18, 2017
December 18, 2017

”Desi sunt o fire destul de energica si vesela, culorile mele preferate sunt cele inchise. Cand vine vorba de o zi lunga la facultate aleg sa ma imbrac destul de comod, dar in acelasi timp sa compun o tinuta draguta. O tinuta all black este, din punctul meu de vedere, intotdeauna o idee buna. Tinuta este compusa dintr-o maleta, pantaloni din piele ecologica si o pereche de botine negre cu accente metalice. Am adaugat paltonul de culoare bleumarin si am obtinut o tinuta lejera, de zi.”

Opinia stilistului: O tinuta reusita de sezon, practica, dar totusi stylish datorita pieselor integrate si coordonate intre ele cu brio. Paltonul cade impecabil, iar prin prezenta multiplelor detalii(capse, paspoalul de la mansete si umeri, siretul din talie), anuleaza orice urma de monotonie caracteristica de regula intr-un ansamblu all black. Bianca a intuit bine cand a ales o geanta de zi masiva deoarece, intr-adevar, era nevoie de un element neutru, dar suficient de frapant, pentru a ”domoli” mixul de bocanci cu pantaloni din piele. Un mare plus pentru pata neprevazuta de roz de pe buze si maniera de purtare a parului.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !