IOANA NICULESCU

Cătălin Vălean
December 24, 2017
December 24, 2017

”Una dintre tinutele in care m-am simtit cel mai bine, pentru ca este o tinuta lejera, dar care iese in evidenta, un „Bite my Style”. Este „eu”.  Intotdeauna prefer o tinuta in care ma regasesc, in schimbul uneia <<din reviste>>”, spune Ioana despre tinuta pe care o imbraca.

Opinia stilistului: Exemplul perfect despre cum sa preiei influentele masculine, de altfel, constant prezente in moda feminina, si sa le reinterpretezi in functie de personalitatea ta. Pe langa cromatica impecabila, ”resuscitata” in cazul de fata de aceea pata de galben din talie, nu pot sa nu remarc twist-ul personal. Umerii supradimensionati ai sacoului, coafura, dar in mod evident si atitudinea coordonata corespunzator, contureaza un flashback optzecist foarte bine inchegat si adaptat pentru prezent.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !