MIHAI NEGOIȚĂ

Cătălin Vălean
January 9, 2018
January 9, 2018

”Am ales pentru o ieșire in mall o ținuta lejera, curată și casual, cu puțin impuls New Yorkez. Mi-am pus aceasta  jacheta roșie, deoarce este cea mai intensa culoare din spectrul cromatic”, spune Mihai despre ținuta sa.

Opinia Stilistului: Un mix young, echilibrat si care, spre bucuria mea, contine piese predominant clasice. Jocul de layere mi se pare reusit; motivul grafic al camasii reuseste sa dinamizeze compozitia in ciuda dozei subtile, conferind totodata consistenta look-ului. De asemenea, apreciez incercarea de-a adauga un ‘twist’ pentru ca da, era loc de asa ceva, insa in locul acestui tricou asimetric, devenit deja un fel de simbol national in materie de streetwear, prefer oricand si oriunde vesnicul T-shirt alb, basic. Jeansii sunt suflecati exact cat trebuie, forma slim-fit fiind perfect completata de acei sneakers contrastant de masivi.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !