MIHAIL TAMBA

Cătălin Vălean
December 14, 2017
December 14, 2017

”În negru mă simt cel mai confortabil, am stabilit deja asta. Și resping din start ideea că o ținută all-black e accesibilă oricui. Din contră! Negrul îți permite să te joci cu texturi și materiale, provoacă acutele imaginației și cere un plus de atenție la detalii. Și cum nu voi putea fi niciodată un minimalist veritabil, am ales să adaug o notă de glam ținutei prin șiragurile de perle de la gât.”

Opinia stilistului: O tinuta all black, fresh in peisajul romanesc, cu proportii armonios controlate. In mix cu acest cardigan lejer si camasa inchisa pina la ultimul nasture, pantalonii cropped mi se par cea mai inspirata alegere. Accesorizarea, desi clasica in teorie, este atipic aplicata in acest context, dar functioneaza perfect tocmai pentru ca este asumata si trecuta printr-un filtru personal.

 

Photo Credits: Emil Costruț

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !