MONICA TUDORACHE

Cătălin Vălean
December 20, 2017
December 20, 2017

”Se spune ca atunci cand ai indoieli, ar trebui sa porti rosu. Se mai spune si ca, in aceeasi situatie, ar trebui sa porti negru; am ales sa imbin un palton rosu cu un pulover nude, cu blanita, perfect pentru o zi de iarna, cu o fusta neagra si cizme lungi, din piele intoarsa, de aceeasi culoare, pentru un look feminin.”

Opinia stilistului: O tinuta clasica ‘with a twist’, compusa in jurul unei cromatici rafinate. Mixul de violet cu rosu este o combinatie ofertanta de regula pe o zona cu influente etno, motiv pentru care ma bucur sa o vad aplicata corect si intr-un context mai potolit. Geanta beige este un element absolut necesar in acest context; ea dinamizeaza compozitia atat prin culoare, cat si textura. De asemenea, dresul in aceeasi nuanta cu fusta mi se pare un truc de styling benefic, cu atat mai mult ca este vizibil intr-o doza foarte mica. Singura mea sugestie este legata de marimea paltonului tocmai pentru ca un aspect usor oversize ar fi adus un plus de ‘cool’ in ecuatie.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !