SEBASTIAN BĂDĂRĂU

Cătălin Vălean
December 30, 2017
December 30, 2017

”Am ales sa compun aceasta tinuta din trei piese. O pereche de jeans super skinny si un tricou, ambele de culoare neagra. Bomberul cred ca este piesa de rezistenta, deoarece are un impact major datorita modelului, iar în picioare am ales să port niste bocanci negri”, spune Sebastian despre ținuta sa.

Opinia stilistului: Jacheta bomber este o piesa cu istorie, un reprezentant al trendului utilitarian ce continua sa domine podiumiurile internationale. Tocmai din acest motiv actualitatea ansamblului sta in jurul acestei piese, pusa in valoare foarte bine de mixul cu o zona neutra, permisiva atat datorita nuantei de negru, cat si a elementelor clasice alese. S-a intuit foarte bine plusarea cu un imprimeu, pentru ca da, contextul cerea neaparat un detaliu pregnant. Simteam totusi nevoia de inca un accesoriu, fie un ‘beanie’ alb, fie un backpack de dimensiuni medii. 

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !