Super ținuta mea - Bianca Matei

Verdict.ro
November 29, 2017
November 29, 2017

„Imi plac mult ținutele în culori neutre, iar anul acesta griul a devenit preferatul meu. Pentru că părul iese destul de tare în evidență, am ales ca pantalonii evazați în carouri să echilibreze din punct de vedere cromatic. Am ales o pereche de pantofi blucher cu talpă track pentru a completa ideea dată de sacoul masculin oversized. Putem considera și mașina un accesoriu?” – ne-a spus Bianca despre ținuta aleasă.

Părerea stilistului: O ținută cu influențe masculine bine închegate, care pe lângă faptul că reprezintăa un ‘statement’ puternic indiferent de context, este bine coordonat din punct de vedere al texturilor și construit pe baza unor proporții avantajoase. Pantalonii sunt fără doar și poate vedeta acestui ansamblu; îmi place atât forma evazată și motivul tartan, cât și detaliul fundei din zona beteliei. Pentru această direcție accesorizarea trebuia într-adevăr să rămână minimală, motiv pentru care o pereche de pantofi masculini și o coafură relaxată sunt mai multe decât suficiente pentru a completa acest ansamblu.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !