Sorana Nedelea

Cătălin Vălean
January 3, 2018
January 3, 2018

”Imi plac piesele vestimentare supradimensionate, pe care le port mereu cu item-uri care subliniază silueta. De data aceasta am ales o cămașă oversized, în carouri, alături de un corset din denim, pentru a contura talia. Am completat cu o pereche de colanti și cu botinele negre, stil șosetă, favoritele sezonului, dar și ale mele.” – ne-a spus Sorana despre ținuta aleasă.

Opinia stilistului: ”O ținută echilibrată, construită în jurul unei piese care de câteva sezoane încoace a ajuns un echivalent al cool-ului, respectiv cămașa supradimensionată. De apreciat este maniera în care volumul cămășii este controlat în favoarea siluetei, acel derivat de corset fiind o idee cât se poate de inspirată. De asemenea, s-a intuit foarte bine atât temperarea zonei de beauty, cât și completarea cu accesorii geometrice. Singura mea sugestie este legată de mărimea ușor exagerată plicului; aș fi optat pentru o piesa similară, dar de dimensiuni medii.”

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !