Living

Horoscop Karmic pentru luna ianuarie. 5 zodii vor avea o mare surpriză

A. S.
January 7, 2020 11:14 AM

Primul horoscop karmic din an, cel pe luna ianuarie 2020, vine cu vești bune pentru nativii mai multor zodii. Ba, mai mult, poate fi chiar începutul unei revoluții, cel puțin din punct de vedere financiar, spun astrologii. 

Horoscopul karmic are la bază conceptul potrivit căruia încărcătura cu care vii din vieţile anterioare (Karma) îţi dă sensul vieţii actuale. Mai mult de atât, karma este și despre prezent. Așadar, acțiunile fiecăruia dintre noi vor duce inevitabil la consecințe, pe termen scurt, mediu și lung, pe care tot noi le vom suporta. Iată previziunile lunii ianuarie 2020 pentru horoscop karmic:

Horoscop karmic ianuarie 2020

Primul eveniment astrologic important este Luna Plină însoțită de eclipsă în zodia Rac. Această eclipsă, care va avea loc în ziua de 10 ianuarie, poate aduce eveimente și întâlniri karmice, iar interesul major se va îndrepta spre familie, valori naționale, tradiție, istorie, comunitate. În acceași zi, Uranus va reveni la mersul direct în zodia Taur influențând sistemul financiar, atitudinea față de bani și alte resurse. Uranus este planeta revoluției și am putea asista, chiar din ianuarie, la începutul unei revoluții în tot ceea ce înseamnă sistemul financiar.

Pe de altă parte, trebuie atenție, totuși, la viața de cuplu și de familie. Nativii sunt sfătuiți să uite de vechile supărări, pentru a putea depăși anumite probleme și certuri. Astrologii spun că  luna ianuarie 2020, potrivit horoscopului karmic, este una foarte ofertantă, căci unele zodii schimbă locul de muncă, în timp ce altele pot să schimbe locul în care stau sau chiar partenerul!

Fiecare dintre noi poate avea, în funcție de harta natală, un domeniu de viață în care va resimți necesitatea schimbării și disconfortul unor răsturnări de situație care distruge senzația de siguranță și confort. Pentru unii poate fi momentul în care trebuie să dea socoteală, pentru alții poate fi momentul în care sunt răsplătiți pentru eforturile depuse în trecut.

Frustrarea își poate face loc în viața noastră zilnică, ca și intoleranța sau rigiditatea. Dar merită să ținem cont de faptul că Venus tranzitează Vărsătorul până la 13 ianuarie 2020, iar Mercur și Soarele intră în Vărsător la 16, respectiv 20 ianuarie. Prin urmare, este vremea să acționăm cu altruism, având în vedere binele general, nu doar individual, și să rămânem deschiși spre viitor, spre nou.

Horoscop karmic ianuarie 2020. Zodiile care vor avea noroc

Săgetător

Horoscopul Karmic pentru luna ianuarie  2020 anunță  un început bun pentru această zodie, care va descoperi că astrele îi vor aduce pace, dragoste, oportunități, dar și bani. Însă va trebui să lupte pentru fiecare dintre ele. Va avea unele dificultăți de depășit, însă vei învăța multe lecții care îi vor fi de ajutor și în viitor. Este momentul în care trebuie să ia unele decizii care îi vor influența viața, mulți ani de acum înainte.

Fecioară

Nativii Fecioară vor avea o lună, dar și un an pline, mai ales la nivel profesional. În 2020, nativii Fecioară vor avea parte de succes, fie că este vorba despre noi strategii, schimbarea statusului social sau începerea unei noi afaceri. Având în vedere că aceste persoane sunt perseverente, este imposibil să nu reușească să obțină lucruri impresionante. Deși pe parcurs vor apărea câteva provocări, cu o atitudine potrivită nativii Fecioară pot reuși să treacă peste orice.

Citește și: HOROSCOPUL PE LUNA IANUARIE. CE ÎȚI REZERVĂ ASTRELE

Pești

Luna ianuarie 2020 va fi una excepțional pentru nativii Pești, potrivit horoscopului Karmic. Vei avea numeroase oportunități profesionale, ceea ce va duce și la îmbunătățirea considerabilă a situației financiare. Pot apărea promovări sau chiar oferte noi care să te ajute să avansezi pe plan profesional. Aceleași vești bune sunt și la capitolul sănătate, vei fi într-o stare excelentă atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Nici viața sentimentală nu va fi afectată negativ. Vei avea parte de numeroase momente de bucurie și fericire alături de familie și de toți cei dragi, care te vor susține pe toate planurile.

Capricorn

În ianuarie 2020 astrele au pregătit o lună minunată pentru nativii Capricorn, plină de realizări și momente fericite. Te vei bucura alături de cei dragi de numeroase bucurii, deoarece va fi o posibilitate foarte mare să primești o promovare la locul de muncă sau să obții un profit bun din afacerea ta..

Gemeni

Prima parte a lui 2020 va fi una minunată pentru nativii Gemeni. Vei avea succes în viața profesională, ai putea să îți găsești un job pe care să îl adori și care să te împlinească sufletește. Câteva dificultăți ar putea apărea pe plan financiar, însă datorită naturii tale muncitoare le vei putea depăși. Evită riscurile inutile pentru a te feri de orice dezamăgiri bănești.