Living

Horoscop săptămânal: 1-7 februarie. Ce îți rezervă astrele

iulia.statie
February 1, 2021 13:56 PM

Horoscopul săptămânal este aici și în sfârșit poți să începi să îți faci planuri! Săptămâna aceasta, nativii din zodia Vărsător se preocupă foarte mult de felul în care arată.

Pe aceeasi temaCe zodii au cele mai lungi relații! Astrele îți aleg jumătatea

Astrologul Mădălina Manole dezvăluie pentru publicația cancan.ro tot ce trebuie să știi despre ce provocări o să întâmpini. Iată ce îți rezervă astrele:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor acorda un mare interes prietenilor, anturajului, mai ales dacă au proiecte împreună cu cei apropiați. Sunt posibile tensiuni financiare între prieteni în aceste caz. Unii nativi pot fi interesați de noi relații, pot intra în noi cercuri pentru a-și face noi cunoștințe care să le favorizeze progresul prin cunoaștere. Proiectele nativilor pot fi îngreunate din lipsa resurselor, însă contextul le poate aduce idei noi, revoluționare despre cum să atingă succesul. Viața sentimentală este marcată de evenimente, în special în cuplu, unde apare o reală nevoie de libertate, dar și de înțelegere din partea partenerului. Multe relații pot fi testate acum din acest punct de vedere. Mare atenție la pasiunile de moment care snu vor aduce nimic bun. Cei care cunosc pe cineva acum, ar trebui să aștepte să se cunoască mai bine, să se asigure că empatizează la nivel de convingeri și mentalități. De evitat cheltuielile și investițiile riscante.

Style icon: Alessandra Ambrosio

Taur

Zona carierei este intens aspectată și săptămâna aceasta, dar deja cei născuți în zodia Taur se vor bucura de ingresul lui Venus, guvernatoarea lor, în acest sector. Mulți nativi vor resimți din plin nevoia de schimbare profesională, nevoia de a face ceea ce-i reprezintă cu adevărat. Vor lupta la consolidarea statutului lor, însă de această dată făcând schimbări importante. De evitat conflictele cu superiorii, în special luni și marți. În plan sentimental, nativii vor fi destul de inovativi, axați pe reîmprospătarea vieții amoroase. Nevoia de libertate și independență se va resimți din plin, fie că sunt singuri sau au partener, dar în cuplu pot duce povestea la un nivel superior și pot experimenta noi experiențe alături de partener.

Style icon: Gigi Hadid

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni traversează o perioadă în care pot avea revelații, pot ajunge la un nivel superior de înțelegere celor din jur. Din acest motiv, nu sunt excluse tensiunile cu aceștia, din cauza diferențelor de opinie și viziune. Nativii pot descoperi soluții la problemele lor, acele probleme care-i macină de ceva vreme, și pot afla secrete, dedesupturi ale unor relații. Atenție mai mare la accidentări luni și marți, la deplasări. Sunt foarte bine susținuți cei care vor să învețe lucruri noi, să studieze și să exploreze noi domenii. În plan sentimental, au ocazia să aducă ceva nou în cuplu, să inoveze ceva din trecut și să aducă mai multă stabilitate unei relații.

Style icon: Naomi Campbell

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să se responsabilizeze vizavi de resursele oferite de ceilalți, fie că este vorba de sprijin din partea partenerului de viață, fie că este vorba de un credit, o moștenire. Cu alte cuvinte, își pot schimba viziunea asupra modului în care se raportează la bani și bunuri materiale. Posibile tensiuni cu prietenii din cauza unei datorii. Unii nativi pot resimți o frustrare din cauza lipsei de resurse pentru a-și duce la sfârșit un plan. Este nevoie de mai multă maturitate în tot ce ține de acest sector financiar. Sentimental, în unele cazuri se vor încheia relațiile ascunse, relațiile extraconjugale, iar în alte cazuri vor fi nativi tentați să cadă pradă unei infidelități. În schimb, în cuplu se animă viața intimă și nativii pot experimenta lucruri noi.

Style icon: Joan Smalls

Leu

Cei născuți în zodia Leu au capacitatea de a-i convinge pe cei din jur de viziunile lor, de ideile lor, fiind vorba în special de cei cu care lucrează. Se pot impune cu multă ușurință, însă mare atenție că din acest motiv pot izbucni și conflicte care le pot afecta imaginea și chiar cariera. Relația cu superiorii, colaboratorii, asociații este acidă și pe muchie de cuțit. Leii nu vor să accepte că este nevoie de o schimbarea profesională, în zona carierei, legată de obiectivele lor. Pe de altă parte, s-ar putea să fie mai obosiți luni și marți și este nevoie de o mai mare atenție la acțiunile întreprinse.

Style icon: Winnie Harlow

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor da dovadă de multă eficiență la locul de muncă, responsabilitate în activitățile întreprinse, însă nemulțumirile vor continua să existe și asta pentru că unele principii ale lor nu empatizează cu ceea ce fac. Nevoia de odihnă este mare și mulți vor încerca din răsputeri să se responsabilizeze vizavi de timpul liber, de program. Sunt posibile tensiuni cu colegii, în special luni și marți. Sentimental, pot pune la punct detalii despre relația lor, pot să stabilească unele limite, iar financiar trebuie să fie foarte responsabili în modul în care-și administrează bugetul.

Style icon: Kaia Gerber

Balanță

Săptămâna debutează cu Luna în tranzit prin semnul lor, iar cei născuți în zodia Balanță vor avea ocazia să se echilibreze emoțional, să se preocupe mai mult de ei înșiși. Calmul interior va fi de bun augur pentru ei și vor fi mai sensibili decât de obicei. Sectorul sentimental este puternic aspectat de planete, iar aici își va face intrarea și Venus, planeta iubirii și guvernatoarea lor, prin urmare șansele de a-și îmbunătăți viața sentimentală vor fi mari. Nativii vor trebui să dea dovadă de mai multă maturitate în iubire, să se responsabilizeze mai mult față de copii, iar cei singuri pot fi atrași de o nouă persoană, se pot chiar îndrăgosti la prima vedere, neașteptat pentru ei, iar șansele unei relații de lungă durată sunt foarte mari. În cupluri se pune problema de stabilitate și relațiile se consolidează, mai ales în cazul unor idealuri comune de viitor.

Style icon: Bella Hadid

Scorpion

Săptămâna poate debuta cu tensiuni în relațiile cu cei din jur, iar cei născuți în zodia Scorpion trebuie să apeleze la maturitate și mai ales la răbdare. Dacă vor exploda emoțional, atunci pot strica relații. Este, de asemenea, nevoie de mai multă îngăduință cu părinții, pentru că viziunile sunt diferite, mentalitățile sunt diferite și este normal ca fiecare să vadă lucruile în felul lui. În plan sentimental, nativii vor avea ocazia să poarte dialoguri sincere, concrete și mature cu partenerul de viață. Pot ajunge la concluzia că pot renova o casă, că se pot muta împreună și își pot construi un cămin. Cei singuri pot avea parte de o conexiune karmică. Viața intimă va fi intensă, indiferent de statutul afectiv.

Style icon: Elsa Hosk

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător trebuie să fie foarte atenți la comunicare și la modul în care transmit informația. Luni și marți sunt posibile tensiuni la locul de muncă, certuri cu colegii din cauza convingerilor diferite despre anumite situații. Nativii nu trebuie să-și impună punctul de vedere. Totodată, mai multă prudență la modul în care-și desfășoară sarcinile pentru a nu se accidenta, mai multă prudență în deplasări. Este posibil ca multe dintre convingerile avute să se schimbe în perioada asta și ar trebui să fie deschiși și să se debaraseze de dogme. În plan sentimental, trebuie să aibă grijă la cum comunică cu partenerul, pentru că pot fi prea duri, prea reci, prea direcți. Pe de altă parte, este un moment bun pentru a-și lua un angajament față de o relație intimă sau pentru a formaliza un angajament existent.

Style icon: Milla Jovovich

Capricorn

Sectorul financiar este foarte activ, iar cei născuți în zodia Capricorn își vor canaliza toată energia, interesul către îmbunătățirea sa. Venus îi va sprijini din plin să aducă aceste îmbunătățiri, însă contextul astrologic le cere responsabilizare și maturizare vizavi de cheltuieli, dar și vizavi de modul în care-și administrează finanțele. Sub nicio formă nu trebuie să facă speculații financiare sau să apeleze la mișmașuri pentru a face bani sau să cheltuie pe distracții. Nativii sunt sfătuiți să-și achite datoriile înainte de toate. Recâștigarea încrederii de sine va fi un aspect important al perioadei. În plan afectiv, posibil să nu poată să-și exprime sentimentele sau să se simtă limitați, să simtă că o relație nu-i reprezintă. Atenție la tensiunile cu copiii.

Style icon: Kate Moss

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător ar putea să se folosească de tot acest context astrologic care le impactează semnul pentru a economisi bani, pentru a-și deschide un fond de economii, dar și pentru a realiza ce îmbunătățiri trebuie să aducă propriei lor persoane, inclusiv felului în care arată. Emoțional se petrec schimbări, tensiunile cu familia pot continua, frustrările legate de o locuință pot fi la ordinea zilei, însă vor observa că o simplă reamenajare a locuinței îi poate binedispune. În plan sentimental, dincolo de orice pasiune și înflăcărare, pentru nativi va fi mai important să aibă stabilitate și siguranță. Mai multă odihnă luni și marți și evitarea imprudențelor.

Style icon: Doutzen Kroes

Pești

A venit vremea renunțărilor pentru cei născuți în zodia Pești și agățarea de trecut nu face decât să creeze panică și limitare. Sunt prieteni care trebuie eliminați din viața lor, sunt convingeri care trebuie lăsate în spate, sunt suferințe și vicii care trebuie vindecate, iar contextul astrologic de acum îi susține din plin. Sănătatea poate fi un punct vulnerabil și este nevoie de mai multă odihnă, dar și de refacerea analizelor. Totodată, este o perioadă în care dialogul cu cineva se poate dovedi un adevărat pansament, poate fi cu un mentor, cu un duhovnic, cu un psiholog. În plan sentimental nu este momentul aventurilor, al infidelităților, în schimb este momentul ca o relație ascunsă să fie oficializată.

Style icon: Cindy Crawford